top of page

Als interieurarchitect ben ik gepassioneerd door het creëren van mooie en functionele ruimtes die aansluiten bij de behoeften en smaak van mijn klanten. 

Als perfectionist streef ik altijd naar het hoogst mogelijke niveau vakmanschap en kwaliteit in elk project dat ik aanpak.

Ik ben een echte liefhebber van details en ik geloof dat het de kleine dingen zijn die een groot verschil maken in het uiteindelijke eindresultaat. Ik hecht daarom veel belang aan het afwerken van elk aspect van het ontwerp met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Dit zijn kenmerken eigen aan mijzelf die ik meebreng naar elke klantenrelatie.

Door te luisteren naar uw ideeën en wensen, kan ik me volledig inleven in uw project en zo een ontwerp creëren dat perfect aansluit bij uw stijl en behoeften.

Elke Wils

Een interieurontwerp moet de architectuur van de woning respecteren en versterken. Mijn architecturale visie gaat uit van het idee dat interieur en exterieur van een gebouw met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden.

Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar het interieur, maar ook naar de architectuur van het gebouw en de omgeving. Ik vind het belangrijk om de context van een ruimte te begrijpen en deze te integreren in het ontwerp.

Mijn conceptuele visie gaat verder dan alleen het esthetische aspect van een ontwerp. Ik streef ernaar om een verhaal te vertellen in elk project dat ik aanpak.

 

Harmonie en rust zijn voor mij belangrijke aspecten in een interieurontwerp. Een ontwerp moet niet alleen mooi zijn, maar ook een gevoel van kalmte en evenwicht creëren. Een goed doordachte indeling vormt de basis. 

bottom of page